Kommunikasjonstjenester

Jeg hjelper deg med å spisse og tydeliggjøre kommunikasjonen mot dine kunder og interessenter. Trenger du en ny hjemmeside, noen til å svare på kommentarer i sosiale medier eller en fengende pressemelding? Ta gjerne kontakt på torunn@kallmyr.no eller 995 11 353 for en gratis og uforpliktende samtale om din bedrifts kommunikasjonsbehov.

Jeg leverer kommunikasjonstjenester innen tre tjenesteområder:

  • Hjemmeside, innhold og synlighet
  • Sosiale medier og blogg
  • Kommunikasjon, omtale og bedriftspresentasjon

Jeg bistår med hele prosessen fra rådgivning og planlegging til prosjektledelse og gjennomføring. Les mer om min arbeidsmetodikk her.

Tjenesteområder

Hjemmeside, innhold og synlighet

Jeg setter opp en splitter ny hjemmeside for deg til en rimelig pris og hjelper deg med en god behovsanalyse og strategi i forkant. Hvis din eksisterende hjemmeside som trenger et ansiktsløft, hjelper jeg gjerne til med det også.

Har du en fin hjemmeside som trenger å vedlikeholdes? Jeg hjelper deg med å legge ut nytt stoff og oppdatere hjemmesiden din så den alltid ser frisk og fin ut. Jeg har erfaring med et bredt utvalg av publiseringsløsninger.

Ryggraden i alt som kommuniseres på nett er godt innhold. Jeg hjelper deg med å skrive saker og ta bilder. Jeg har spesielt erfaring med å skrive om teknologi, design, reise, politikk og mat, men hjelper deg gjerne med å utvikle innhold med andre temaer som passer din bedrift.

Ved å gjøre en analyse av din hjemmeside og søkeresultater kan vi løfte din synlighet på Google og vurdere betalte plasseringer

Sosiale medier og blogg

Trenger du en ny Facebook-side, Snapchat-konto eller annen tilstedeværelse på sosiale medier? Ved å analysere din målgruppe og ditt innhold hjelper jeg deg med å velge de rette kanalene. Hvis du trenger noen til å oppdatere, overvåke omtale og kommentarer i sosiale medier, gjør jeg det. Vi kan også sette opp sponsede innlegg i sosiale medier for å nå ut til flere i din målgruppe.

Hvis du ønsker å starte en blogg, hjelper jeg deg med innholdsstrategi, design, oppsett og spredning.

Kommunikasjon, omtale og bedriftspresentasjon

Det er alltid nyttig å få et blikk utenfra på hvordan vi presenterer oss og kommuniserer. Jeg kan hjelpe deg med å finne ditt uttrykk ved å gi en tilbakemelding på din visuelle profil, tilpasse språket til din målgruppe og bruke de rette kanalene for å nå ut med ditt budskap. Jeg lager alt fra små foldere og visittkort til PowerPointer, årsrapporter eller korrekturleser kundebrev.

Er du usikker på hvordan du går frem for å få omtale i pressen? Jeg kan lage en kommunikasjonsplan, sette opp pressemeldinger og selge inn eksklusive saker til journalister for deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg. Ta gjerne kontakt på torunn@kallmyr.no eller 995 11 353 hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Her ser du et par priseksempler på mine tjenester.